VEPRIMET SEAP: Submission #6

VEPRIMET SEAP: Submission #6

SHENIM

Secila formë hyrjeje ka të bëjë me një veprim të vetëm, të përmirësimit të energjisë që gjendet në një SEAP. Nëse SEAP përfshin më shumë se një veprim në lidhje me përmirësimin e energjisë në ndërtesa, ju lutemi përshkruani çdo veprim në një formular tjetër të hyrjes.

Veprimet e SEAP shpesh kanë të bëjnë me masat për më shumë se një ndërtesë; në këtë rast, ju mund të futni numrin e ndërtesave të përfshira në fushën specifike.

Submission Number: 6
Submission ID: 43
Submission UUID: 889b9ea2-0e8c-4125-b444-bc6e90106f87
Submission URI: /enerj/sq/form/enerj

Krijuar: Hën, 05/20/2019 - 15:06
Completed: Hën, 05/20/2019 - 15:06
Changed: Hën, 05/20/2019 - 15:06

Remote IP address: (unknown)
Submitted by: ENERJ-PT
Gjuha: PT

Is draft: Jo
Current page: Të dhëna
Webform: VEPRIMET SEAP
Të dhëna
Adresë: Sousel, Portugal
Gjerësi: 38.95359320000001
Gjatësi: -7.676421800000071
Vendodhja: 38.953593,-7.676422
Formatted Address: 7470 Sousel, Portugal
Postal Code: 7470
Locality: Sousel
State/Province: Portalegre
Country: Portugal
Country Code: PT
Sport
1
Po
eficienca e energjisë për ngrohjen e hapësirës dhe ujin e ngroht
asnjë
Município de Sousel
Aplicação de cobertura térmica numa piscina municipal.
22
0
2010-01-01
2020-12-31
e përfunduar
2500
2790
Fondet/programet e BE